barszcz czerwony

About This Project

barszcz czerwony

Dlaczego burak ma tak intensywny kolor? To dzięki betacyjaninom. Te antyutleniacze nie tylko barwią to warzywo, ale również chronią przed działaniem wolnych rodników.

składniki

woda, buraki, przecier pomidorowy, marchew, pietruszka, seler
przyprawy mielony kminek, czosnek, majeranek, mielony czarny pieprz, sól, liście laurowe, szczypta papryki wędzonej, koncentrat buraczany
alergeny seler

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 40 kcal
tłuszcze 1,4 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 8,7 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 1,4 g
białka 1,4 g
sól 0,5-0,9 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
zupy
tagi
burak, warzywa, zupa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X