burrito fasolowe

About This Project

knedle ze śliwkami z sosem z nerkowców

Burrito to bardzo elastyczne danie. Możemy śmiało modyfikować je pod swój gust dodając guacamole i różne odmiany fasoli.

składniki

woda, cukinia, cebula, papryka, marchew, pomidory, biała fasola, czerwona fasola kinley, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy lub oliwa z oliwek
przyprawy czerwona czubryca, shoarma, mielony kminek, czosnek, sól

wartości odżywcze (ilość w 100g)

energia 89 kcal
tłuszcze 2,9 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 12,8 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 3,4 g
białka 4 g
sól 0,5-1,5 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
burrito, fasola, warzywa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X