cannelloni z warzywami w sosie pomidorowym

About This Project

knedle ze śliwkami z sosem z nerkowców

Poza charakterystycznym makaronem, farsz i sos stanowią charakter cannelloni. Makaron faszerujmy różnego rodzaju warzywami, potrawa będzie posiadała mniej tłuszczów nasyconych.

składniki

makaron cannelloni (mąka pszenna, woda), cukinia, marchew, papryka, cebula, granulat sojowy (odtłuszczona sojowa mąka), olej rzepakowy
przyprawy sól, czosnek, przyprawa do gyrosa lub ostra papryka, przyprawa staropolska lub bazylia
alergeny pszenica, soja

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 440 kcal
tłuszcze 3,6 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 86,5 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 4,8 g
białka 16 g
sól 0,5-1,5 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
cannelloni, pomidor, pszenica, soja, warzywa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X