fasola z porami

About This Project

knedle ze śliwkami z sosem z nerkowców

Połączenie fasoli z porami świetnie sprawdza się w diecie bogatej w błonnik. Potrawa jest bardzo sycąca i możemy być pewni, że przez długi czas nie będziemy musieli martwić się uczuciem głodu.

składniki

por, fasola, olej rzepakowy, mąka pszenna, sok z cytryny
przyprawy pieprz ziołowy, czarny kminek, czosnek, suszona mięta, sól
alergeny pszenica

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 61 kcal
tłuszcze 1,3 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 10,3 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 2,7 g
białka 3,5 g
sól 0,5-1,5 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
fasola, por, pszenica, warzywa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X