gnocchi szpinakowe i dyniowe

About This Project

gnocchi szpinakowe i dyniowe z prażonymi pestkami słonecznika i dyni, falafel (kuleczki z cieciorki), marchewka z groszkiem, surówka

W zależności od farszu gołąbki mogą być prawdziwą bombą witaminową. Nie trzymajmy się sztywno przepisu, korzystajmy z warzyw sezonowych i różnych kasz oraz ryżu pełnoziarnistego.

składniki woda, gruszki, kasza jaglana, jajka, banan, daktyle, orzechy laskowe, olej rzepakowy, karob, proszek do pieczenia, cynamon, konfitury owocowe, agar, owoce do przyozdobienia
alergeny jajka, orzechy laskowe

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 119,8 kcal
tłuszcze 4 g
węglowodany 17,5 g
błonnik 2,1 g
białka 2,8 g
sól 0,1 g
CENA

9,50 ZŁ | 13,50 ZŁ

JEDNOSTKA

gram

ILOŚĆ

400 | 700

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
dania obiadowe, gołąbki, kasza gryczana, ryż naturalny, warzywa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X