kapuśniak z kiszonej kapusty

About This Project

kapuśniak z kiszonej kapusty

Siostra kapusty surowej – kapusta kiszona, jest równie dobrym wyborem. W miesiącach jesienno-zimowych pomaga dostarczać organizmowi dodatkowej porcji minerałów gdy warzywa i owoce importowane nie można porównać jakością do sezonowych.

składniki

woda, ziemniaki, kapusta kiszona, cebula, por, pietruszka, olej rzepakowy, seler, marchew
przyprawy przyprawa warzywna, majeranek, mielony kminek, czosnek, przyprawa staropolska, sól, liście laurowe
alergeny seler

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 79 kcal
tłuszcze 5,1 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 7,9 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 1,9 g
białka 1,9 g
sól 0,5-0,9 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
zupy
tagi
kapusta, warzywa, zupa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X