kapusta włoska a’la ryba

About This Project

knedle ze śliwkami z sosem z nerkowców

Poza kapuśniakiem, surówką i kapustą zasmażaną warto przetestować to warzywo w innej postaci. Niepozorna kapusta potrafi grać pierwsze skrzypce w zupełnie innych i zaskakujących formach dań.

składniki

kapusta, mąka pszenna, kukurydziana, gryczana lub jaglana, woda, jajko
przyprawy przyprawa staropolska, czosnek, pieprz czarny lub biały, sól
alergeny pszenica, jajko

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 53 kcal
tłuszcze 3,6 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 4,5 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 0,9 g
białka 1,3 g
sól 0,5-1,5 g*
CENA

9,50 ZŁ | 13,50 ZŁ

JEDNOSTKA

gram

ILOŚĆ

400 | 700

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
dania obiadowe, jajko, kapusta, pszenica, ryba, warzywa, włoska
brak komentarzy

Napisz komentarz
X