kulebiak z kapustą i pieczarkami

About This Project

knedle ze śliwkami z sosem z nerkowców

Dodatek mąki pełnoziarnistej sprawia, że kulebiaki są bardziej wartościowe pod kątem odżywczym. Warto stosować małe zmiany, które robią wielką różnicę na naszym talerzu.

składniki

ciasto na kulebiaki mąka pszenna, maka razowa, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, rozmaryn
farsz kapusta kiszona, pieczarki, cebula, olej rzepakowy
przyprawy czosnek, kminek mielony, curry, przyprawa shoarma, sól
alergeny pszenica

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 92 kcal
tłuszcze 3,7 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 12,6 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 1,3 g
białka 2,6 g
sól 0,5-1,5 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
kapusta, kulebiak, pieczarki, pszenica, warzywa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X