risotto warzywne

About This Project

knedle ze śliwkami z sosem z nerkowców

To przyprawy i odpowiednie dodatki sprawiają, że dany przepis przypadnie nam do gustu. W ten sposób możemy zrezygnować z dodatków jak np. ser żółty, wkładki mięsne.

składniki

ryż naturalny, cukinia, papryka, cebula, marchew, pieczarki, groszek, kukurydza, olej rzepakowy
przyprawy shoarma, przyprawa do gyrosa, czosnek, sól, sos sojowy [woda, sól, soja 15%, cukier, mąka pszenna (gluten), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy]
alergeny soja, pszenica

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 106 kcal
tłuszcze 2,3 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 19,2 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 1,5 g
białka 2,4 g
sól 0,5-1,5 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
dania obiadowe, risotto, warzywa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X