zapiekanka chlebowa

About This Project

zapiekanka chlebowa

Korzystajmy z chleba pełnoziarnistego, który podniesie wartość odżywczą potrawy.
Orzechy i pestki są źródłem witamin z grupy B oraz tłuszczów roślinnych, cynku, selenu, fosforu i wielu innych cennych pierwiastków.

składniki

graham mąka pszenna razowa (48%) mąka pszenna (30%), woda, drożdże, sól, woda, cebula, orzechy nerkowca, orzechy włoskie, słonecznik
przyprawy czosnek, pieprz ziołowy, trochę mielonego kminku, liście szałwii (świeże lub suszone) sól do smaku
alergeny pszenica, orzechy nerkowca, orzechy włoskie

wartości odżywcze (ilość w 100g)

energia 249 kcal
tłuszcze 11,7 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 32,1 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 5,5 g
białka 7 g
sól 0,5-1,5 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
chleb, graham, orzechy, zapiekanka
brak komentarzy

Napisz komentarz
X