zapiekanka z bakłażana

About This Project

knedle ze śliwkami z sosem z nerkowców

Bakłażany są dobrym źródłem składników mineralnych: potasu, manganu, miedzi, magnezu, witamin: C, K, witamin z grupy B (B6, kwasu foliowego), błonnika pokarmowego, fitosteroli i przeciwutleniaczy.

składniki

pomidory, bakłażan, papryka, cukinia, cebula, tofu [woda, ziarno soi, substancje wiążące Nigarii], olej rzepakowy
przyprawy czosnek, przyprawa do gyrosa, sól
panierka mąka pszenna, curry, czosnek, sól
alergeny pszenica, soja

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 80 kcal
tłuszcze 5,1 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 6,4 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 1,3 g
białka 2,7 g
sól 0,5-1,5 g*
CENA

9,50 ZŁ | 13,50 ZŁ

JEDNOSTKA

gram

ILOŚĆ

400 | 700

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
bakłażan, dania obiadowe, pszenica, soja, warzywa, zapiekanka
brak komentarzy

Napisz komentarz
X