paprykowa

About This Project

paprykowa

Papryka w surowej wersji zawiera bardzo duże ilości witaminy C. Podczas obróbki termicznej ulega pewnym stratom, ale nadal jest jej dobrym źródłem. Witamina A jest również jednym z jej głównych atutów, dlatego jedząc paprykę nie musimy obawiać się o niedobory tych dwóch składników.

składniki

woda, papryka, ziemniaki, cebula, seler, marchew, pietruszka
przyprawy przyprawa warzywna, czosnek, pieprz ziołowy, mielony czarny pieprz, sól, koncentrat pomidorowy, mleko sojowe
alergeny seler, soja

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 38 kcal
tłuszcze 0,4 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 8,5 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 1,6 g
białka 1,4 g
sól 0,5-0,9 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
zupy
tagi
papryka, soja, warzywa, zupa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X