fasolowa

About This Project

fasolowa

Fasola to kolejne świetne źródło białka. W przeciwieństwie do białek zwierzęcych, białko roślinne nie obciąża tak organizmu. Fasola zawiera błonnik, kwas foliowy, witaminę B1, żelazo, magnez, mangan i fosfor.

składniki

woda, ziemniaki, fasola, cebula, marchew, seler, pietruszka, olej rzepakowy
przyprawy przyprawa warzywna, liście laurowe, mielony kminek, mielony czarny pieprz, przyprawa staropolska, czosnek, sól
alergeny seler

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 93 kcal
tłuszcze 2,7 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 15,5 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 2,9 g
białka 3,1 g
sól 0,5-0,9 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
zupy
tagi
fasola, warzywa, zupa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X