pory z pieczarkami w cieście

About This Project

knedle ze śliwkami z sosem z nerkowców

Prosty, tani, sycący przepis. Po usmażeniu połóżmy ciasto na papierowym ręczniku, a pozbędziemy się części tłuszczu i części kalorii.

składniki

ciasto jajka, mąka pszenna, olej rzepakowy
przyprawy do ciasta oregano (lub przyprawa staropolska), mielony biały pieprz, czosnek, sól
farsz pieczarki, por, olej rzepakowy
przyprawy do farszu mielony czarny pieprz, mielony kminek, czosnek, sól
alergeny pszenica, jajko

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 85 kcal
tłuszcze 6,6 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 2,8 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 0,6 g
białka 3 g
sól 0,5-1,5 g*
CENA

9,50 ZŁ | 13,50 ZŁ

JEDNOSTKA

gram

ILOŚĆ

400 | 700

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
dania obiadowe, pieczarki, por, pszenica, warzywa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X