cannelloni ze szpinakiem w sosie beszamelowym

About This Project

knedle ze śliwkami z sosem z nerkowców

Poza charakterystycznym makaronem, farsz i sos stanowią charakter cannelloni. Makaron faszerujmy różnego rodzaju warzywami, potrawa będzie posiadała mniej tłuszczów nasyconych.

składniki

makaron cannelloni (mąka pszenna, woda), szpinak, cebula, olej rzepakowy
przyprawy gałka muszkatołowa, mielony kminek, czosnek, drożdże Tebi, sól
alergeny pszenica

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 451 kcal
tłuszcze 5,1 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 85,9 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 5,1 g
białka 15,7 g
sól 0,5-1,5 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
beszamel, cannelloni, pszenica, szpinak, warzywa
brak komentarzy

Napisz komentarz
X