naleśniki z jabłkiem i cynamonem

About This Project

Jabłka są źródłem błonnika pokarmowego, zawierają wit C, A, B6. Nie ma chyba bardziej docenianego owoców u naszych zagranicznych sąsiadów niż polskie jabłka, sami korzystajmy z tego ogólnodostępnego owocu.

składniki

naleśniki woda, mąka pszenna, maka razowa, olej rzepakowy, sól, olej rzepakowy
sos bananowo-waniliowy banany, woda, naturalna esencja waniliowa
farsz jabłkowy jabłka, kasza ryżowa, cynamon, cukier, rodzynki
alergeny pszenica

wartości odżywcze (w ilości 100g)

energia 166 kcal
tłuszcze 4,2 g
--- w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 34,4 g
--- w tym cukry 0 g
błonnik 3,5 g
białka 4,2 g
sól 0,5-1,5 g*
CENA

3,00 ZŁ | 5,00 ZŁ

JEDNOSTKA

ml

ILOŚĆ

300 | 500

PRODUCENT

VEGETOTU kuchnia roślinna

KOD PRODUKTU VTT

0301

Category
dania obiadowe
tagi
cynamon, dania obiadowe, jabłko, naleśniki, owoce, pszenica
brak komentarzy

Napisz komentarz
X